Retourneren

Product(en) retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.
Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.
Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Het te crediteren bedrag krijgt u binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort op uw bankrekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele, ongebruikte staat, en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u onze retouraanvraag invullen. Nadat de retournering verwerkt is zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product aan de retourvoorwaarden voldoet en reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product(en) ruilen?

Indien u een product wilt ruilen vragen wij u onderstaande stappen te doorlopen:

  • Het product dat u wilt ruilen dient u aan te melden als retour via de retouraanvraag. 
  • In de retouraanvraag dient u bij de reden van retournering te vermelden dat het gaat om een omruiling, in dit veld kunt u aangeven voor welk product u het huidige product wenst om te ruilen.
  • Na ontvangst van de retouraanvraag zullen wij per e-mail contact met u opnemen om het verder met u af te handelen.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via whatsapp. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.